Cardiffin ennätyshankinta Emiliano Sala edelleen kadoksissa – ”Emme odota kenenkään olevan elossa”

Emiliano Sala Cardiff Valioliiga Englannissa / Pallomeri.net

Cardiffin ennätyshankinta Emiliano Sala on tällä hetkellä kadoksissa, sillä miestä kuljettanut lentokone katosi tutkasta maanantai-iltana.

Nantesissa alkukaudella maaleja takonut Emiliano Sala sai siirron Valioliigaan, kun Cardiff maksoi argentiinalaisesta 15 miljoonan punnan siirtosumman. Hyökkääjän piti liittyä uuden joukkueen mukaan tänään, mutta mies ei ikinä päässyt perille, kun jalkapalloilijaa kuljettanut kone katosi tutkasta maanantai-iltana.

Käynnissä on jättimäinen etsintä, sillä lentokoneesta ei ole vieläkään mitään havaintoja. Toivo alkaa pikku hiljaa hiipumaan, sillä etsintäoperaatio ei ole saanut mitään elonmerkkejä.

– Emme odota kenenkään olevan elossa, etsintäoperaation johtaja John Fitzgerald sanoi Iltalehden mukaan uutistoimisto AP:lle.

Suurin mysteeri on se, että mihin kone on kadonnut, sillä se hävisi tutkasta täydellisesti. Myöskään minkäänlaista radiokeskustelua ei ole koneesta käyty. Viimeinen havainto pienkoneesta on noin 20 kilometriä Guernseyn saaresta.

Salan entinen joukkue Nantes reagoimaan pelaajan katoamiseen välittömästi, sillä ranskalaisjoukkue ilmoitti siirtäneensä keskiviikon Cup-pelinsä tulevaisuuteen.


Pelaajat: