Kylian Mbappea pilkattiin kesken Argentiinan riehakkaiden juhlien – Emiliano Martinez piti hänelle “hiljaisen hetken”

Emiliano Martinez Argentiina

Kesken Argentiinan kultajuhlien nähtiin tyly hetki, kun maalivahti Emiliano Martinez pilkkasi härskisti Ranskan Kylian Mbappea.

Maalivahti Emiliano Martinez oli yksi Argentiinan suurimpia sankareita voitonjuhliin päättyneessä MM-finaalissa, mutta ottelun jälkeen Martinez varasti show’n erilaisilla tavoilla. Kentän puolella hän teki härskin eleen tuulettaessaan valintaansa kisojen parhaaksi maalivahdiksi.

Seuraava tempaus nähtiin pukukopissa voitonjuhlien lomassa. Nicolas Otamendin kuvaamalla videolla näkyy, kuinka Martinez pilkkasi Ranskan tähtipelaaja Kylian Mbappea kesken pukukoppia kiertäneen voittotanssin.

Martinez kaappasi joukkueen huomion itselleen vislaamalla, nosti kätensä pystyyn ja vaati sen jälkeen ”minuutin hiljaisuutta Mbappelle, joka on kuollut”. Tästä Argentiinan pelaajat saivat vain lisää virtaa yhteistanssiinsa.

Mediatietojen mukaan Martinezia ja muut Argentiinan pelaajat eivät olleet unohtaneet Mbappen ennen kisoja antamaa lausuntoa. Mbappe näet ounasteli, että eurooppalaiset joukkueet tulevat MM-turnaukseen paremmin valmistautuneina kuin eteläamerikkalaiset Argentiina ja Brasilia, koska jalkapallo ei Mbappen näkemyksen mukaan ole Etelä-Amerikassa yhtä kehittynyttä kuin Euroopassa.

Emiliano Martinez pyytää joukkuetovereitaan pitämään hiljaisen hetken Kylian Mbappelle kesken voitonjuhlan:

Katso myös: Parhaaksi maalivahdiksi valittu Emi Martinez räväytti – teki härskin tuuletuksen koko maailman edessä


Pelaajat:
Joukkueet: