Emil Ruusuvuori ja Yoshihito Nishioka iskevät yhteen Marseillen ATP-turnauksessa

emil ruusuvuori Jannik Sinner Mikael Ymer alexander zverev Carlos Alcaraz Miami andrey rublev jordan thompson matthew ebdenyoshihito nishioka marseille viktor troicki live stream atp nur sultan

Emil Ruusuvuori – Yoshihito Nishioka kuuluu Marseillen ATP-turnauksen maanantain ohjelmaan. Tässä maksuton live stream otteluun!

Emil Ruusuvuori – Yoshihito Nishioka: Live stream ATP Marseille

Suomen tennisässä Emil Ruusuvuori (ATP-87) ehti jo Australian avointen jälkeen pelata yhden turnauksen, mutta Nur-Sultanin Challenger-tason kisa päättyi pettymykseen ensimmäisellä kierroksella, kun Viktor Troicki oli parempi selvin erälukemin 6-4, 6-2.

Marseillessa mukana on kovia nimiä, eikä missään nimessä helppo ole avauskierroksen japanilaisvastustajakaan, sillä löytyyhän Nishiokan nimi maailmantilaston 54. sijalta.

Mainos alkaa

Ruusuvuoren ”onneksi” japanilainen ei kuitenkaan ole esiintynyt tällä kaudella vielä kovinkaan vakuuttavasti, joten suomalainen lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina. Kaksikko ei ole kohdannut toisiaan aiemmin.

Marseillen ATP-turnauksen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Tennis live stream kattaa myös suurimmat turnaukset, eli ATP Masters -kisat ja Grand Slamit. Voit siis katsoa suorana lähetyksenä, kun Ruusuvuori haastaa Djokovicin, Federerin, Nadalin, Zverevin ja kaikki muut maailman huippupelaajat.