SENSAATIO! – Emil Ruusuvuori kaatoi Alexander Zverevin Miamin ATP-turnauksessa

Emil Ruusuvuori Alexander Zverev atp miami - pallomeri.net

Suomen tennisykkönen Emil Ruusuvuori teki perjantaina Miamin ATP Masters -turnauksessa hurjan tempun, kun hän päihitti saksalaisen Alexander Zverevin.

Zverev on tenniksen maailmanlistalla sijalla seitsemän, kun taas Ruusuvuori löytyy sijalta 83.

Ottelun alussa näyttikin siltä, että Zverev on tarjoilemassa suomalaisvastustajalleen rujon oppitunnin, sillä suomalainen oli selkeä altavastaaja, ja avauserä menikin saksalaisen nimiin selvin lukemin 6-1.

Toisessa erässä Ruusuvuori pääsi peliin mukaan ja onnistui viemään sen 6-3. Kolmannessa erässä hän löi vielä yhteen vaihteen pykälään ja hurjasteli taululle lukemat 6-1.

–  En tiedä miten sain käännettyä ottelun. Ensimmäisessä erässä en tuntenut oloani hyväksi, mutta toisessa erässä aloin löytää peliäni ja loppua kohden pelasin todella hyvää tennistä. Yksi urani kovimmista voitoista, Ruusuvuori sanoi kenttähaastattelussa Tennisliiton tiedotteen mukaan.

Avauskierroksella Ruusuvuori oli kaatanut espanjalaisen Carlos Alcarazin. Kolmannella kierroksella puolestaan on luvassa Suomi-Ruotsi -maaottelu, sillä vastaan asettuu ruotsalainen Mikael Ymer (ATP-95).


Pelaajat: