Emil Ruusuvuori ja Viktor Troicki kohtaavat tiistaina Nur-Sultanissa

emil ruusuvuori Jannik Sinner Mikael Ymer alexander zverev Carlos Alcaraz Miami andrey rublev jordan thompson matthew ebdenyoshihito nishioka marseille viktor troicki live stream atp nur sultan

Emil Ruusuvuori – Viktor Troicki kuuluu Nur-Sultanin ATP Challenger -kisan tiistain ohjelmaan. Eteneekö Ruusuvuori toiselle kierrokselle?

Emil Ruusuvuori – Viktor Troicki – tiistaina 2. maaliskuuta

Suomen Emil Ruusuvuori (ATP-87) jatkaa pelejään Australian Openin jälkeen tällä viikolla, kun suomalaispeluri nähdään tositoimissa Kazakstanissa Nur-Sultanin ATP-haastajakiertueen kisassa.

Melbournessahan Ruusuvuoren pelit päättyivät toiselle kierrokselle, kun Pedro Martinez oli parempi erälukemin 2-1. Troicki puolestaan hävisi avauskierroksen ottelunsa Australian avoimissa Michael Mmohille niukasti 3-2.

Mainos alkaa

Mielenkiintoisen matsista tekee se, että Ruusuvuori ja Troicki kohtasivat juuri Australian Openia pelatussa esikisassa ja tuolloin homman vei nimiinsä suomalainen suoraan 2-0. Hän lähtee ennakkosuosikkina myös tiistain otteluun.

Ottelu on alustavan aikataulun mukaan merkitty alkavaksi klo 12:40 tiistaina.

Tennis live stream kattaa ATP-turnaukset, sekä myös ATP Masters -kisat ja Grand Slamit. Voit siis katsoa suorana lähetyksenä, kun Ruusuvuori haastaa Djokovicin, Federerin, Nadalin, Zverevin ja kaikki muut maailman huippupelaajat.

Valitettavasti esimerkiksi Nur-Sultanin haastajaturnaus ei live streamien kirjoon kuulu, joten joudumme odottamaan, kunnes Ruusuvuoren tie vie jälleen pääkiertueen pariin.