Emil Ruusuvuori – Viktor Troicki – tässä live stream matsiin

emil ruusuvuori Pedro Martinez gael monfils australian avoimet open borna coric viktor troicki live stream atp melbourne

Emil Ruusuvuori – Viktor Troicki kuuluu Melbournen ATP-turnauksen tiistain ohjelmaan. Tässä maksuton live stream otteluun!

Emil Ruusuvuori – Viktor Troicki: Live stream ATP Melbourne

Suomen Emil Ruusuvuori (ATP-86) pelaa Australian avoimissa – se on jo varma juttu. Turnauksen pääsarja alkaa viikon kuluttua maanantaina, ja nyt onkin aika lämmitellä kauden ensimmäiseen Grand Slamiin.

Ruusuvuoren ensimmäiseksi vastustajaksi asettuu legendaarinen, ensi viikolla 35 vuotta täyttävä Viktor Troicki, jonka ATP-ranking on tätä nykyä pudonnut jo 200:n huonommalle puolella.

Suomalaispelaaja lähteekin otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta vanha kettu Troicki osaa varmasti yhä olla hankala vastustaja. Ruusuvuoren ja Troickin välinen avauskierroksen ottelu on turnauksen tiistain ohjelmassa.

Mainos alkaa

Melbournen ATP-turnauksen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Tennis live stream kattaa myös suurimmat turnaukset, eli ATP Masters -kisat ja Grand Slamit. Voit siis katsoa suorana lähetyksenä, kun Ruusuvuori haastaa Djokovicin, Federerin, Nadalin, Zverevin ja kaikki muut maailman huippupelaajat.