Emil Ruusuvuori – Vasek Pospisil live stream: Marseille ATP

Emil Ruusuvuori – Vasek Pospisil live stream: Marseille ATP

Emil Ruusuvuori – Vasek Pospisil on homman nimi Ranskan Marseillen ATP-turnauksessa. Matsiin on tarjolla ilmainen live stream!

Marseille ATP: Emil Ruusuvuori – Vasek Pospisil – ilmainen live stream

Suomen Emil Ruusuvuoren otteita tennismaailman huipulla pääsee seuraamaan täysin maksutta, sillä ottelut näkyvät Unibet-TV:ssä. Tarjolla on pienempien ATP-turnausten lisäksi myös Masters 1000 -luokan kisat sekä Grand Slamit.

Otteluiden katsominen ei maksa mitään, mutta sinulla täytyy olla aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1 euro rahaa. Voit avata tilin näppärästi suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai vaihtoehtoisesti alla olevasta painikkeesta.

LIVE STREAM AUKI!

Emil Ruusuvuori pelasi helmikuun alussa Montpellieriss uransa ensimmäisen ATP-turnauksen. Siellä hän eteni karsintojen kautta aina pääsarjan toiselle kierrokselle ennen kuin Norbert Gombos oli liian kova pala.

Viime viikolla Ruusuvuoren pelit Rotterdamin ATP-kisassa päättyivät jo karsintaan – ja samoin kävi nyt Marseillessakin. Tällä viikolla suomalaispelurilla oli kuitenkin onni myötä sillä hän sai Filip Krajinovicin vetäytymisen myötä paikan pääsarjaan.

Vastus tulee olemaan äärettömän kovaa luokkaa, sillä Ruusuvuorta vastaan ensimmäisellä kierroksella asettuu kanadalainen Vasek Pospisil, joka on loukkaantumisen jälkeen tekemässä kivikovaa paluuta tennismaailman kärkikastiin.

Pospisil eteni ylempänä mainitussa Montpellierin turnauksessa aina finaaliin saakka kaataen matkan varrella muiden muassa Denis Shapovalovin, Richard Gasquetin ja David Goffinin. Viime viikolla Rotterdamissa puolestaan kaatui Daniil Medvedev ennen kuin nyt paikkansa Ruusuvuorelle luovuttanut Krajinovic oli liian kova pala.

Oli miten oli, nyt Emil Ruusuvuoren pelitaso testataan toden teolla!

Maailmanlistalla Ruusuvuori on sijalla 101 ja Pospisil puolestaan kolme sijaa suomalaista korkeammalla.

Katso myös: Kaikki ilmaiset live streamit: tennis, futis, lätkä, koripallo

Alta voit ihastella vielä, miten Ruusuvuori nappasi marraskuussa voiton Helsingin ATP Challenger -turnauksesta.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut