Emil Ruusuvuori vastasi odotuksiin mahtavalla tavalla – nappasi voiton Helsingin Challenger-turnauksessa

Emil Ruusuvuori vastasi odotuksiin mahtavalla tavalla – nappasi voiton Helsingin Challenger-turnauksessa

Suomen Emil Ruusuvuori (ATP-141) juhli voittoa sunnuntaina päättyneessä Tali Openissa. Finaalissa kaatui egyptiläinen Mohamed Safwat (ATP-202).

Kumpikaan peluri ei ennen finaalia ollut hävinnyt koko viikon aikana vielä erääkään.

Safwat tuli ottelun alkuun todella vahvasti ja pelasi uskomattoman korkeatasoista tennistä, jota ihmetteli niin Talin suomalaisyleisö kuin verkon toisella puolella toinen toistaan huikeampia suorituksia todistanut Ruusuvuorikin.

Satumainen alku kuitenkin hyytyi, Safwat alkoi tekemään helppoja virheitä ja tämän jälkeen avauserän kenttätapahtumia hallitsi Ruusuvuori, joka veikin erän nimiinsä 6-3.

Toinen erä oli korkeatasoista tennistä, ja ratkaisu haettiin tie-breakista saakka. Sen egyptiläinen vei nimiinsä, joten tarvittiin vielä yksi erä.

Kolmas erä meni komeasti Ruusuvuorelle 6-2, mikä tarkoitti sitä, että suomalaispeluri pääsi juhlimaan tämän kauden – ja koko uransa – neljättä voittoa ATP Challenger Tourilla.

– Tämä oli aivan loistava tapa päättää kausi. Vuosi on ollut erittäin hieno itselleni ja kuten olen sanonut, niin se on ylittänyt odotukset, Ruusuvuori sanaili ottelun jälkeen Tennisliiton tiedotteen mukaan.

 

Jaa tämä:


Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut