Emil Ruusuvuori – Stefano Travaglia – ilmainen tennis live stream

Emil Ruusuvuori - James Duckworth live stream ATP Sofia Bulgaria

Emil Ruusuvuori eteni varmasti toisella kierrokselle Antalyan ATP-turnauksessa, kun suomalainen kaatoi Jiri Veselyn suoraan 2-0.

Toisella kierroksella vastaan asettuu italialainen Stefano Travaglia, joka yllätti avausottelussaan turnauksessa 8. sijoitetun Miomir Kecmanovicin.

Ruusuvuorelle tuo tulos varmasti kelpasi, sillä hän lähtee lauantaina pelattavaan otteluun suosikkina. Voitto avaisi jo portit neljännesvälieriin, joten menestyminen Antalyassa on todellakin mahdollista.

Kaksikolta ei löydy uran varrelta keskinäisiä kohtaamisia, joten kyseessä on kummallekin pelaajalle täysin uusi tuttavuus.

Ottelu on ohjelmassa lauantaina aamusta, mutta tarkempi aika varmistuu vasta myöhemmin. Kannusta Emil Ruusuvuori voittoon kotisohvalta käsin, sillä tarjolla on suora lähetys.

Antalyan ATP-turnauksen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilmaiseksi!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

Tennis live stream kattaa myös ATP Masters -kisat, sekä Grand Slamit. Voit siis katsoa suorana lähetyksenä, kun Djokovic, Federer, Nadal, Zverev, Thiem, Ruusuvuori ja muut maailman huiput ottavat mittaa toisistaan!


Pelaajat: