Emil Ruusuvuori sai kovan vastuksen Australian avointen ensimmäiselle kierrokselle

Emil Ruusuvuori ATP tennis

Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori joutuu kovaan paikkaan Australian avointen ensimmäisellä kierroksella, kun vastaan asettuu ranskalainen Gael Monfils.

Kauden ensimmäinen Grand Slam -turnaus Australian avoimet käynnistyy 8. helmikuuta. Mukana nähdään ilahduttavasti myös Emil Ruusuvuori, joka on tehnyt viimeisen vuoden aikana kovan läpimurron tenniksen sadan parhaan pelaajan joukkoon.

Nyt suomalaisen kovuutta aletaan mittaamaan kunnolla, kun pitäisi pystyä myös suorittamaan turnauksesta toiseen. Ehdottomia kohokohtia on Grand Slam -turnaukset, johon Ruusuvuoren nykyinen ranking tuo automaattisesti paikat.

Kauden ensimmäisenä Grand Slam -turnauksena nähdään tietysti Australian avoimet, jonka kaavio on nyt saatu arvottua. Ruusuvuorelle arpa ei ollut mitenkään suotuisa, sillä heti avauskierroksella vastaan asettuu kova ranskalainen Gael Monfils.

Mainos alkaa

Suomalaispeluri voi ainakin lähteä paineitta taistoon, sillä ennakkosuosikista ei ole minkäänlaisia epäselvyyksiä. Mikäli yllätysvoitto irtoaisi, niin tämän jälkeen vastustaja helpottuisi selvästi.

Nimittäin toisella kierroksella vastustaja tulee otteluparista Yoshihito NishiokaPedro Martinez.

Ruusuvuori-Monfils-ottelu tulee myös suoratoistona, joten pääset ihailemaan taistoa suorana lähetyksenä.