Emil Ruusuvuori – Roberto Bautista-Agut näkyy ilmaiseksi – tässä live stream!

Emil Ruusuvuori
Kuva: Getty Images

Emil Ruusuvuori ja Roberto Bautista-Agut kohtaavat keskiviikkona US Openin 2. kierroksen ottelussa. Tässä live stream taistoon!

Emil Ruusuvuori – Roberto Bautista-Agut: US Open live stream

Ruusuvuori eteni vaivattomasti toiselle kierrokselle, kun puolalainen Kamil Majchrzak kaatui erin 3-1. Yhtä helpolla eteni jatkoon myös Bautista-Agut, sillä espanjalainen voitti Australian Nick Kyrgiosin suoraan 3-0.

Bautista-Agut on 18. sijoitettu turnauksessa, joten se antaa jo tietoa siitä, että nyt Ruusuvuoren vastus kovenee selvästi. Suomalainen on kuitenkin niin mainiossa vireessä, että kaikki on mahdollista. Ei tuleva vastus nyt mikään mahdoton ole lyötäväksi, kunhan peli kulkee viime viikkojen tapaan.

Kaksikko ei ole aikaisemmin kohdannut, joten siltä osin molemmille on edessä uudenlainen haaste. Kumpi jatkaa matkaansa 3. kierrokselle?

US Openin kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!