Emil Ruusuvuori ja Prajnesh Gunneswaran kohtaavat Washingtonin ATP-turnauksessa

Emil Ruusuvuori Benjamin Bonzi Ilya Ivashka Richard Gasquet Benoit Paire Alexander Bublik Denis Kudla Winston-Salem Steve Johnson Cincinnati ATP Dusan Lajovic Prajnesh Gunneswaran Brandon Nakashima Cameron Norrie Benoit Paire Live Stream emil ruusuvuoren Miami Mikael Ymer - pallomeri.net

Emil Ruusuvuori – Prajnesh Gunneswaran kuuluu Washingtonin ATP-turnauksen avauskierroksen ohjelmaan tiistaina. Tässä maksuton live stream otteluun!

Emil Ruusuvuori – Prajnesh Gunneswaran: Live stream ATP Washington

Emil Ruusuvuoren (ATP-78) otteissa oli viime viikolla tulta ja tappuraa Atlantan kisassa, jossa suomalaispeluri eteni aina välieriin saakka. Kova kenttä sopii Ruusuvuoren pelille, ja nyt nähdyt hyvät suoritukset ovat varmasti myös hieno buusti itseluottamukselle heikosti sujuneen massa- ja ruohokauden jälkeen.

Washingtonin avauskierroksella vastaan asettuu Prajnesh Gunneswaran, joka löytyy maailmanlistalla sijalta 155. Intialaisella on takanaan melkoinen otteluruljanssi, sillä hän on kisannut ahkerasti, minkä lisäksi mies joutui myös karsimaan mukaan Washingtoniin kahden kierroksen verran. Suomalaispeluri lähteekin otteluun selvänä ennakkosuosikkina.

Ruusuvuori ja Gunneswaran eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan.

Ottelu on ohjelmassa tiistaina 3. elokuuta.

Washingtonin ATP-turnauksen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!