Emil Ruusuvuori kohtaa Mikael Ymerin Miamin ATP-kisassa

emil ruusuvuori Roberto Carballes Baena ilya ivashka soonwoo kwon Jannik Sinner Mikael Ymer alexander zverev Carlos Alcaraz Miami andrey rublev jordan thompson matthew ebdenyoshihito nishioka marseille viktor troicki live stream atp nur sultan

Emil Ruusuvuori – Mikael Ymer kuuluu Miamin ATP-turnauksen ohjelmaan sunnuntaina. Tässä maksuton live stream otteluun!

Emil Ruusuvuori – Mikael Ymer: Live stream ATP Miami

Suomen ykköspeluri Emil Ruusuvuori (ATP-83) teki perjantaina todellisen sensaation, kun hän nousi voittoon maailmanlistan 7. sijaa hallussaan pitävää Alexander Zvereviä vastaan. Zverev vei avauserän 6-1, mutta tämän jälkeen Ruusuvuoren peli parani paranemistaan, ja hän vei seuraavat erät 6-3, 6-1.

Kolmannella kierroksella on luvassa huikea jännitysnäytelmä, todellinen tenniksen Suomi-Ruotsi-maaottelu.

Mainos alkaa

Ruusuvuori ja Ymer eivät ole pelanneet toisiaan vastaan aiemmin virallisessa turnauksessa, mutta ennakkosuosikin viitta on asetettu suomalaispelurin harteille.

Ottelu pelataan sunnuntaina 28. maaliskuuta. Tarkempi alkamisaika vahvistuu myöhemmin.

Miamin ATP-turnauksen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Tennis live stream kattaa myös suurimmat turnaukset, eli ATP Masters -kisat ja Grand Slamit. Voit siis katsoa suorana lähetyksenä, kun Ruusuvuori haastaa Djokovicin, Federerin, Nadalin, Zverevin ja kaikki muut maailman huippupelaajat.