Emil Ruusuvuori – Matteo Berrettini näkyy ilmaiseksi – tässä live stream

Emil Ruusuvuori Thiago Monteiro live stream cincinnati

Emil Ruusuvuori on edennyt Cincinnatin Masters-turnauksen toiselle kierrokselle. Nyt vastassa on kova italialainen. Tässä live stream Emil Ruusuvuori – Matteo Berrettini -otteluun.

Emil Ruusuvuori – Matteo Berrettini – ilmainen tennis live stream

Suomalaistähti Ruusuvuori eteni ensiksi karsintojen kautta pääsarjaan, jossa ensimmäisenä vastustajana oli Sebastian Korda. Jenkki kaatui huikean taistelun jälkeen numeroin 2-1, joten nyt edessä on toisen kierroksen ottelu.

Vastus kovenee sitten jopa dramaattisesti, sillä maanantai-iltana toiselle puolelle verkkoa asettuva italialainen Matteo Berrettini on maailmanlistalla sijalla 8.

24-vuotias Berrettini lähtee selvänä suosikkina otteluun, mutta kovalla itseluottamuksella pelaava suomalainen pystyy taatusti antamaan kunnon haasteen. Täydellisellä ottelulla myös voitto on varmasti mahdollinen, sillä antaahan pitkä koronatauko selvästi isomman mahdollisuuden yllätyksiin.

Mainos alkaa

Ruusuvuoren ja Berrettinin ottelu on ohjelmassa klo 22:30, mutta se voi venyä myös myöhäisemmäksi riippuen aikaisemmin samalla kentällä pelattavista peleistä.

Unibet lähettää koko turnauksen suorana lähetyksenä ilmaisen live stream -palvelun kautta. Sinulla tarvitsee olla vain aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa. Saat tilin auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!