Emil Ruusuvuori live stream – katso Grand Slam ja ATP-matsit ilmaiseksi!

Otto Virtanen Jiri Lehecka Tampere Open Emil Ruusuvuori Norbert Gombos Mikael Ymer Mackenzie McDonald ranskan avoimet roland garros Norbert Gombos Alejandro Davidovich Fokina live stream grand slam atp tennis roland garros ranskan avoimet

Emil Ruusuvuori on noussut lyhyessä ajassa tennismaailman huipulle. Iloista meidän kannaltamme on se, että ilmainen live stream välittää suomalaistykin ottelut ATP Tourilta ja Grand Slameista!

Emil Ruusuvuori live stream – näin saat lähetyksen auki:

Sinulla tulee ainoastaan olla 1€ positiivista saldoa pelitililläsi, ja koko live stream -kattaus on sen jälkeen katsottavissa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

Ruusuvuoren pelejä pääset seuraamaan esimerkiksi Grand Slameissa (Ranskan avoimet), mutta myös ATP-kiertueella. Tenniksen seuraaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

On äärettömän mielenkiintoista seurata, jatkuuko suomalaisässän kehitys samanlaisena, ja riittääkö hänen rahkeensa jossain kohtaa haastamaan jopa aivan maailman terävimmät kärkipelaajat.

Alla olevalta videolta pääset ihastelemaan, miten Ruusuvuori nappasi voiton ensimmäisestä Grand Slam -ottelustaan US Openissa.

Tennis live streamin lisäksi tarjolla on myös muiden huippulajien parhaimpia sarjoja täysin maksutta!