Emil Ruusuvuori Ranskan avoimissa – tarjolla mielenkiintoisia pelikohteita!

Ranskan avoimet kertoimet 2020 - pallomeri.net

Ranskan avoimet alkavat! Suomen Emil Ruusuvuori kohtaa avauskierroksella ranskalaisen Benjamin Bonzin, joka on maailmanlistan sijalla 225.

Suomalaispeluri lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, sillä löytyyhän hänen nimensä maailmanlistan 92. sijalta.

Mikäli Ruusuvuori nähdään toisella kierroksella, vastus kovenee huomattavasti, sillä verkon toiselle puolelle astelee joko David Goffin (ATP-12), tai Jannik Sinner (ATP-74).

Coolbet on avannut turnaukseen Grand Slamin arvolle sopivasti myös runsaasti pelaajakohtaisia erikoiskertoimia. Lapulle voi napata esimerkiksi pohjoismaisen taiston henkeä, sillä voit veikata sitä, kumpi selviytyy turnauksessa pidemmälle; Norjan Casper Ruud, vai Ruusuvuori.

Mainos alkaa

Kertoimien valossa suomalaiselta vaadittaisiin melkoista venymistä, sillä hurjassa vireessä tällä hetkellä liitävä Ruud on asetettu tässä taistossa ennakkosuosikiksi kertoimin 1,25 – 3,50.

Ketkä pelaavat finaalissa?

Tarjolla on myös runsaasti muita kohteita – esimerkiksi sen ympäriltä, kuka nähdään finaalissa. Mainittakoon nyt vaikka, että Ruusuvuori saa tälle vaihtoehdolle kertoimen 320.

Jos sitten puhutaan koko turnauksen voitosta, niin tuskinpa ketään yllättää se, että ykkössuosikkina on Rafael Nadal kertoimen ollessa 2,15. Vahvimpana haastajana kilpaan lähtevät Novak Djokovic (3,20), sekä Dominic Thiem (5,00).

COOLBETIN KERTOIMIIN!

Kertoimet voivat muuttua vielä ennen kohteiden sulkeutumista.

emil ruusuvuori kertoimet ranskan avoimet