Emil Ruusuvuori – Karen Khachanov | Tässä live stream otteluun!

Emil Ruusuvuori Karen Khachanov ilya ivashka Aslan Karatsev Indian Wells live stream ATP tennis

Emil Ruusuvuori – Karen Khachanov on Indian Wellsin Masters-turnauksen toisen kierroksen ohjelmassa sunnuntaina. Tässä live stream matsiin!

Emil Ruusuvuori – Karen Khachanov live stream

Ruusuvuoren pelit Indian Wellsissä alkoivat hienosti, ku avauskierroksella suomalaispelurin sai todistaa paremmakseen Dominik Koepfer. Saksalainen vei avauserän tie-breakissa, mutta tämän jälkeen Ruusuvuori meni menojaan ja kuittasi kaksi seuraavaa erää nimiinsä 6-2, 6-0.

Toisella kierroksella vastustajaksi asettuvan Khachanovin ei tarvinnut pelata avauskierrosta, sillä Masters-turnauksissa kärkisijoitetut pääsevät vapaalipulla toiselle kierrokselle, ja tätä etuoikeutta sai nautiskella myös maailmanlistan 29. sijaa hallussaan pitävä venäläinen, joka tässä kisassa on sijoitettu 24:nneksi.

Mainos alkaa

Venäläispeluri on pelannut varsin vähän kisoja koko syksyn aikana, eikä hänen otteensa pelatuissa turnauksissa ole olleet mitenkään yltiöpäisen vakuuttavia. Voisiko ilmassa siis leijailla jopa yllätyksen tuoksu?

Indian Wellsin ATP-turnauksen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!