Emil Ruusuvuori – Jiri Vesely | Tennis live stream 7.1.2021

Emil Ruusuvuori - James Duckworth live stream ATP Sofia Bulgaria

Emil Ruusuvuori – Jiri Vesely kuuluu Antalyan ATP-turnauksen torstain ohjelmaan. Tässä maksuton live stream otteluun!

Emil Ruusuvuori – Jiri Vesely | ATP Antalya tennis live stream

Suomen Emil Ruusuvuori (ATP-87) aloittaa kautensa Turkissa, jossa pelipaikkana toimii Antalya. Viime kausi sujui hienosti, sillä nousihan suomalainen maailmanlistan sadan parhaan pelaajan joukkueen.

Tämä avaa ovet yhä useampaan ATP-turnaukseen – ja mikä tärkeintä – myös Grand Slam -turnauksiin.

Torstain vastustaja Jiri Vesely on varmasti valmis antamaan kovan vastuksen Antalyan turnauksen avauskierroksella, sillä löytyyhän 27-vuotias tshekkipeluri tasan 20 sijaa korkeammalta ATP-rankingissa.

Live streamien välityksellä pääsemme seuraamaan, miten Ruusuuvuori jatkaa nousuaan kohti maailman ehdotonta eliittiä. Mielenkiinto kohdistuu toki myös siihen, että Harri Heliövaara on noussut niin korkealle tasolle, että myös hänet voidaan nähdä jopa ATP-kisoissa.

Antalyan ATP-turnauksen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilmaiseksi!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

Tennis live stream kattaa myös ATP Masters -kisat, sekä Grand Slamit. Voit siis katsoa suorana lähetyksenä, kun Djokovic, Federer, Nadal, Zverev, Thiem, Ruusuvuori ja muut maailman huiput ottavat mittaa toisistaan!