Emil Ruusuvuori taisteli komean voiton US Openin avausottelussa!

Emil Ruusuvuori Thiago Monteiro live stream cincinnati

Suomen ykköstähti Emil Ruusuvuori eteni komealla tavalla jatkoon uransa ensimmäisessä Grand Slam -turnauksessa.

Ruusuvuori kohtasi US Openin avauskierroksella Aljaz Bedenen, joka oli rankingissa hieman suomalaisen yläpuolella. Slovenialainen ei ollut kuitenkaan ennakkoon, mikä mahdoton vastus, joten omalla tekemisellä oli kaikki ainekset jatkoon.

Suomalaistähti saikin loistavan startin otteluun, sillä avauserä kirjattiin Ruusuvuorelle lukemin 6-3. Bedene oli kuitenkin toisessa erässä vahvempi vastaavin numeroin.

Kolmannessa erässä puolestaan kentällä nähtiin ainoastaan yksi pelaaja, sillä Ruusuvuorella oli neljä eräpalloa jo 5-0-tilanteessa. Lopulta erä merkattiin suomalaiselle 6-1, kun Bedene onnistui sentään pitämään yhden syöttövuoronsa.

Mainos alkaa

Neljännessä erässä Emil Ruusuvuori pääsi jo murrolla 3-1-johtoon. Bedene aloitti kuitenkin vimmatun taistelun ja onnistui kampeamaan itsensä 6-4-erävoittoon. Tämä tarkoitti sitä, että edessä oli viides ja ratkaiseva erä.

Ruusuvuori kesti kuitenkin mestarillisesti paineet ja oli täysin omaa luokkaansa viidennessä erässä. Loppunumerot kirjattiin 6-1.

Seuraavalla kierroksella suomalainen kohtaa Norjan Casper Ruudin, joten luvassa on äärimmäisen mielenkiintoinen koitos. Tällä kertaa Ruusuvuori voidaan asettaa jopa hienoiseksi ennakkosuosikiksi, joten siltäkin kantilta lähtökohdat ovat erilaiset. Ottelu on ohjelmassa torstai-iltana.


Pelaajat: