Emil Ruusuvuori ja Jannik Sinner iskevät yhteen Miamin ATP-turnauksessa

emil ruusuvuori Jannik Sinner Mikael Ymer alexander zverev Carlos Alcaraz Miami andrey rublev jordan thompson matthew ebdenyoshihito nishioka marseille viktor troicki live stream atp nur sultan

Emil Ruusuvuori – Jannik Sinner kuuluu Miamin ATP-turnauksen neljännen kierroksen ohjelmaan tiistaina. Tässä maksuton live stream otteluun!

Emil Ruusuvuori – Jannik Sinner: Live stream ATP Miami

Sinivalkoinen tennisässä Emil Ruusuvuori (ATP-83) jatkoi sunnuntaina huimia otteitaan uransa toisessa Masters-tason ATP-kisassa, kun hän kaatoi Ruotsin Mikael Ymerin yli kaksituntisen jännitysnäytelmän jälkeen 2-1.

Neljännellä kierroksella haaste kovenee entisestään italialaisen Jannik Sinnerin muodossa. Hän pitää hallussaan maailmanlistan 31. sijaa, ja italialainen lähteekin otteluun ennakkosuosikkina.

Mainos alkaa

Ruusuvuori ja Sinner tuntevat toisensa hyvin, sillä kaksikko on nähty yhdessä treenikentillä turnauksissa, ja viime vuonna he myös kohtasivat tositoimissa Canberrassa. Tuon matsin suomalaispeluri vei nimiinsä 2-0.

Ottelu pelataan tiistaina 30. maaliskuuta. Tarkempi alkamisaika vahvistuu myöhemmin.

Miamin ATP-turnauksen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Tennis live stream kattaa myös suurimmat turnaukset, eli ATP Masters -kisat ja Grand Slamit. Voit siis katsoa suorana lähetyksenä, kun Ruusuvuori haastaa Djokovicin, Federerin, Nadalin, Zverevin ja kaikki muut maailman huippupelaajat.