Emil Ruusuvuori – James Duckworth 29.9. | Tässä live stream otteluun

Emil Ruusuvuori - James Duckworth live stream ATP Sofia Bulgaria

Emil Ruusuvuori jatkaa pelejään Bulgarian Sofiassa, jossa ensimmäisellä kierroksella tiistaina vastaan asettuu James Duckworth. Tässä maksuton live stream matsiin!

Emil Ruusuvuori – James Duckworth: Live stream ATP Sofia

Emil Ruusuvuorelta (ATP-89) nähtiin viime viikolla Kazakstanissa lupaavia otteita, kun hän kaatoi muun muassa maailmanlistan 24. sijaa hallussaan pitävän Aslan Karatsevin. Pelit kuitenkin katkesivat puolivälierään, jossa Ilya Ivashka oli parempi lähes kolmituntisen taiston jälkeen.

Sofian turnauksen avauskierroksella vastaan asettuu australialainen James Duckworth, joka löytyy maailmanlistalla reilut 30 sijaa Ruusuvuorta paremmin sijoittuneena – sijalta 56. Aussipeluri nähtiin niin ikään Nur-Sultanin turnauksessa viime viikolla, ja peli kulkikin todella hyvin. Hän oli välierässä häviävänä osapuolena juurikin Ivashkaa vastaan.

Ruusuvuori ja Duckworth eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan, mutta ennakkokaavailuissa suomalainen on asetettu jopa melko selväksi suosikiksi otteluun.

Sofian ATP-turnauksen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!