Emil Ruusuvuori – Ilya Ivashka Nur-Sultan ATP – tässä live stream!

Emil Ruusuvuori Dmitry Popko Karen Khachanov ilya ivashka Aslan Karatsev Indian Wells live stream ATP tennis

Emil Ruusuvuori jatkaa pelejään Nur-Sultanin ATP-kisassa perjantaina, kun puolivälierässä vastaan asettuu Ilya Ivashka. Tästä löydät live streamin otteluun!

Emil Ruusuvuori – Ilya Ivashka: Live stream ATP Nur-Sultan

Ruusuvuoren (ATP-84) turnaus Kazakstanissa jatkui torstaina loistavissa merkeissä, kun suomalaisässä nappasi todella kovan päänahan Aslan Karatsevin (ATP-25) muodossa. Tällä kaudella itselleen kovaakin mainetta niittänyt Karatsev joutui taipumaan suoraan erin 2-0 (7-6, 6-4).

Puolivälierissä vastaan asettuu Ilya Ivashka, joka löytyy ATP-listan sijalta 52. Kyse on jälleen äärimmäisen kovasta pelurista, sillä nappasihan valkovenäläinen esimerkiksi turnausvoitonkin US Openin alla pelatusta Winston-Salemin kisasta.

Mainos alkaa:

Ruusuvuori ja Ivashka kohtasivat viimeksi juurikin tuossa turnauksessa, ja sen matsin nimiinsä vei jälkimmäisenä mainittu suoraan erin 2-0. Suomalaispelurilla riittääkin varmasti myös sen kannalta motivaatiota perjantaiseen matsiin, kun mukaan saadaan aimo annos revanssihenkeä.

Nur-Sultanin ATP-turnauksen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!