Emil Ruusuvuori ja Ilya Ivashka kohtaavat Münchenin ATP-turnauksessa

emil ruusuvuori Roberto Carballes Baena ilya ivashka soonwoo kwon Jannik Sinner Mikael Ymer alexander zverev Carlos Alcaraz Miami andrey rublev jordan thompson matthew ebdenyoshihito nishioka marseille viktor troicki live stream atp nur sultan

Emil Ruusuvuori – Ilya Ivashka kuuluu Münchenin ATP-turnauksen 1. kierroksen ohjelmaan maanantaina. Tässä maksuton live stream otteluun!

Emil Ruusuvuori – Ilya Ivashka: Live stream ATP München

Suomen ykköstennispeluri Emil Ruusuvuori (ATP-74) käväisi viime viikolla Serbian Belgradissa, mutta hän ei ehtinyt pelaamaan yhtään ottelua, sillä kyynärpäävamma pakotti nuorukaisen luopumaan leikistä ennen avausottelun käynnistymistä.

Mistään vakavammasta ei kuitenkaan mitä ilmeisimmin ollut kyse, ja lähinnä varotoimenpiteenä tehdyllä ratkaisulla pidettiin huolta siitä, että Ruusuvuoren iskut ovat 100-prosenttisesti kohdillaan nyt alkavassa turnauksessa – sekä myös tietenkin kevään tärkeimmissä kisoissa.

Mainos alkaa

Avauskierroksen vastustajaksi Münchenissä asettuu valkovenäläinen Ilya Ivashka, joka miehittää maailmanlistan 111. sijaa.

Ruusuvuori ja Ivashka kohtasivat syksyllä 2019 Helsingin Challenger-turnauksen välierässä, ja tuolloin suomalaispeluri vei homman nimiinsä suoraan erin 2-0.

Ottelu pelataan maanantaina 26. huhtikuuta noin kello 13:00.

Münchenin ATP-turnauksen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Tennis live stream kattaa myös suurimmat turnaukset, eli ATP Masters -kisat ja Grand Slamit. Voit siis katsoa suorana lähetyksenä, kun Ruusuvuori haastaa Djokovicin, Federerin, Nadalin, Zverevin ja kaikki muut maailman huippupelaajat.