Emil Ruusuvuori – Gael Monfils – tässä live stream Australian Openiin!

emil ruusuvuori yoshihito nishioka marseille viktor troicki live stream atp nur sultan

Emil Ruusuvuori ja ranskalainen Gael Monfils kohtaavat kauden ensimmäisen Grand Slamin merkeissä avauskierroksen ottelussa.

Emil Ruusuvuori – Gael Monfils: Australian avoimet live stream

Maailmanlistan 86. sijalla oleva Ruusuvuori pelasi viimeisimmän harjoitusturnauksensa Melbournessa, jossa myös Australian Open järjestetään. Tuosta turnauksesta tuloksena oli pääsy toiselle kierrokselle, jossa Borna Coric oli vahvempi erin 2-0 (7-5, 6-4).

Avauskierroksella Ruusuvuoren oli saanut kokea paremmakseen 34-vuotias legenda Viktor Troicki, joka taipui suoraan kahdessa erässä 6-3, 6-4.

Ruusuvuori ja Gael Monfils eivät aiemmin ole kohdanneet toisiaan, mutta ranskalaispeluri on pitkään keikkunut maailmanlistan 25 parhaan joukossa, ja hän tuleekin antamaan Ruusuvuorelle varmasti kelpovastuksen.

Mainos alkaa

Monfils on lokakuun jälkeen pelannut vain yhden ottelun, kun hän kohtasi 3. helmikuuta ATP Cupissa Matteo Berrettinin ja hävisi suoraan erin 0-2.

Australian avointen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua! On mielenkiintoista nähdä, miten Emil Ruusuvuori suorittaa kauden ensimmäisessä Grand Slamissa.

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Emil Ruusuvuoren ensimmäinen Grand Slam oli viime syksynä pelattu US Open. Tuolloin pelit päättyivät toiselle kierrokselle norjalaisen Casper Ruudin käsittelyssä. Tämän jälkeen pelattiin poikkeuksellisesti vielä Ranskan avoimet, joissa Ruusuvuorelle tuli noutaja avauskierroksella.

Australian avoimet 2021 käynnistyy maanantaina 8. helmikuuta ja voittajat ovat selvillä sunnuntaina 21. helmikuuta.