Australian avoimet, karsinta: Emil Ruusuvuori – Facundo Mena live stream

Australian avoimet, karsinta: Emil Ruusuvuori – Facundo Mena live stream

Emil Ruusuvuori kohtaa Australian avointen karsintojen 1. kierroksella Facundo Menan. Matsiin on saatavilla ilmainen live stream!

Emil Ruusuvuoren kausi 2019 päättyi komealla turnausvoitolla Helsingin ATP Challenger -kisassa – ja uusi vuosi alkoi jokseenkin samoissa merkeissä, sillä suomalaispeluri jyräsi Canberran Challengerissa heti finaaliin saakka.

Tämä nostikin 20-vuotiaan nuorukaisen listasijoituksen 121:stä jo aivan sadan tuntumaan. Tuoreella maailmanlistalla Ruusuvuoren nimi komeilee sijalla 104.

Kuten varmasti monelle onkin jo selvää, ei hän ole koskaan pelannut Grand Slam -turnauksessa, mutta nyt Australian avoimissa siihen on huippuluokan mahdollisuus.

Karsintojen avausmatsissa vastaan asettuu argentiinalainen Facundo Mena, joka on maailmanlistalla sijalla 204. Menan saldo viime syksystä alkaen on jopa umpisurkea, sillä tappiot ovat seuranneet toisiaan.

Voitaneekin sanoa, että mikäli Ruusuvuori pelaa omalla nykytasollaan, pitäisi karsintojen ensimmäisen ottelun olla hänelle helppo pala.

Ilmainen live stream – Australian avoimet: Emil Ruusuvuori – Facundo Mena

Australian avointen ottelut ovat karsinnoista lähtien katsottavissa live streamin välityksellä Unibet-TV:ssä.

Otteluiden katsominen ei maksa mitään, mutta sinulla täytyy olla aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1 euro rahaa. Voit avata tilin näppärästi suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai vaihtoehtoisesti alla olevasta painikkeesta.

LIVE STREAM AUKI!

Tsekkaa myös yleinen artikkelimme Australian Open -turnaukseen:

Australian avoimet 2020: Televisiointi, live stream, aikataulut ja kaavio

Fiilistelyn makuun pääset, kun katsot alta viime vuoden finaalin parhaat palat. Hallitseva mestarihan on Serbian Novak Djokovic, joka lähtee myös tämän vuoden turnaukseen suurimpana ennakkosuosikkina.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut