Emil Ruusuvuori ei osallistu Tokion olympialaisiin

Emil Ruusuvuori
Kuva: Getty Images

Suomen tennistähti Emil Ruusuvuori ilmoitti perjantaina, että miestä ei nähdä mukana heinäkuussa alkavissa Tokion olympialaisissa.

Ruusuvuori oli vahvasti pääsemässä mukaan olympialaisiin, sillä aivan ensimmäisillä varasijoilla olleen suomalaisen edestä useampi mies ehti jo kieltäytymään kutsusta. Lopulta Ruusuvuoren päätös oli täysin sama eikä peluria nähdä Japanissa.

– Olen vielä nuori pelaaja ja parhaat vuoteni ovat edessä – näen menestysmahdollisuuteni tulevissa Olympialaisissa alkaen Pariisista 2024. Pääfokukseni loppuvuoden osalta on siis ammattilaiskiertueen otteluissa, sillä loppukesän ja syksyn aikana on minulla paljon pisteitä puolustettavana. Tässä mielessä myös harmittavasti olympialaisten ajankohta ja sijainti asettavat isot haasteensa uratilanteeni kannalta, Ruusuvuori totesi tiedotteessa.

Mainos alkaa

Maailmanlistalla sijalla 74 oleva Emil Ruusuvuori on tällä hetkellä ylivoimaisesti suomalaisen tenniksen kuumin nimi. Vasta 22-vuotiaalta pelurilta voidaan odottaa tulevaisuudessa vieläkin enemmän, sillä parhaat vuodet ovat vasta edessä.