Emil Ruusuvuori – Alejandro Davidovich Fokina | Live stream 13.10.

Emil Ruusuvuori Alejandro Davidovich Fokina live stream grand slam atp tennis roland garros ranskan avoimet

Emil Ruusuvuori – Alejandro Davidovich Fokina on Kölnin ATP-turnauksen tiistain ohjelmassa. Matsiin on saatavilla maksuton live stream!

Emil Ruusuvuori – Alejandro Davidovich Fokina | ATP Köln tennis live stream

Suomen Emil Ruusuvuoren pelit Ranskan avoimissa päättyivät avauskierrokselle, mutta Pariisista hän suuntasi pelaamaan Kölnin ATP-turnauksen karsintoja – ja voittikin sekä Jason Jungin että Antoine Hoangin.

Tiistaina Ruusuvuoren vastustajaksi pääsarjan ensimmäisellä kierroksella asettuu Alejandro Davidovich Fokina. Hän voitti Ranskan avoimissa avauskierroksen ottelunsa Harold Mayotia vastaan suoraan 3-0, mutta kärsi toisella kierroksella odotetusti 1-3-tappion venäläiselle Andrey Rubleville.

Tiistaisesta ottelusta onkin odotettavissa loistava koetinkivi Ruusuvuorelle, sillä helpolla suomalaispeluri ei taatusti tule pääsemään.

Mainos alkaa

Espanjalainen löytyy maailmanlistan 70. sijalta ja Ruusuvuori puolestaan sijalta 93 (tilanne 11. lokakuuta).

Matsin näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilmaiseksi!

Sinulla tulee olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, ja sen jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!