Emil Ruusuvuori ja Carlos Alcaraz iskevät yhteen Miamin avauskierroksella

Joao Sousa Patrik Niklas-Salminen Helsinki Challenger Tali Emil Ruusuvuori Prajnesh Gunnes Mackenzie McDonald Mikael Ymer Båstad Norbert Gombos Roberto Carballes Baena ilya ivashka soonwoo kwon Jannik Sinner Mikael Ymer alexander zverev Carlos Alcaraz Miami andrey rublev jordan thompson matthew ebdenyoshihito nishioka marseille viktor troicki live stream atp nur sultan

Emil Ruusuvuori – Carlos Alcaraz kuuluu Miamin ATP-turnauksen keskiviikon ohjelmaan. Tässä maksuton live stream matsiin!

Emil Ruusuvuori – Carlos Alcaraz: Live stream ATP Miami

Suomen tennisykkönen Emil Ruusuvuori nousi maanantaina julkaistulla maailmanlistalla uransa parhaille lukemille – 83. sijalle.

Ruusuvuori ja Alcaraz eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan. Espanjalaisvastustajaa ei heikommasta (ATP-132) maailmanlistan sijoituksestaan huolimatta kannata lähteä aliarvioimaan, sillä kyseessä on todellinen superlahjakkuus. Nuorukaisella on ikää vasta 17 vuotta, mutta hän on jo nyt onnistunut niittämään menestystä Challenger-tasolla.

Matsi pelataan keskiviikkona 24. maaliskuuta. Käynnissä on samanaikaisesti useampia otteluita, joten tarkempi aika varmistuu myöhemmin.

Miamin ATP-turnauksen kaikki ottelut karsinnoista lähtien näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Tennis live stream kattaa myös suurimmat turnaukset, eli ATP Masters -kisat ja Grand Slamit. Voit siis katsoa suorana lähetyksenä, kun Ruusuvuori haastaa Djokovicin, Federerin, Nadalin, Zverevin ja kaikki muut maailman huippupelaajat.