Emil Ruusuvuori – Borna Coric – tässä live stream matsiin

Joao Sousa Patrik Niklas-Salminen Helsinki Challenger Tali Emil Ruusuvuori Prajnesh Gunnes Mackenzie McDonald Mikael Ymer Båstad Norbert Gombos Roberto Carballes Baena ilya ivashka soonwoo kwon Jannik Sinner Mikael Ymer alexander zverev Carlos Alcaraz Miami andrey rublev jordan thompson matthew ebdenyoshihito nishioka marseille viktor troicki live stream atp nur sultan

Emil Ruusuvuori ja Borna Coric kohtaavat Melbournen ATP-turnauksen toisella kierroksella. Ottelu on keskiviikon ohjelmassa.

Emil Ruusuvuori – Borna Coric: ATP Melbourne live stream

Avauskierroksella Ruusuvuoren (ATP-86) sai tunnustaa paremmakseen 34-vuotias Viktor Troicki, joka taipui suoraan kahdessa erässä 6-3, 6-4.

Nyt Emil Ruusuvuori joutuu kuitenkin todella kovaan testiin, sillä Borna Coric kuuluu nuoriin huippulupauksiin ja hänen ATP-ranking onkin kohonnut jo sijalle 25.

Ruusuvuori ja Coric eivät ole ennen kohdanneet, mutta luvassa on mitä todennäköisimmin kahden pelaajan tiukka vääntö, joka voi kääntyä kummalle tahansa – siitä huolimatta, että Coric lähtee otteluun ennakkosuosikkina.

Melbournen ATP-turnauksen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua! On mielenkiintoista nähdä, miten Ruusuvuori jatkaa taivaltaan kohti maailman eliittiä.

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!