Emil Ruusuvuori – Benjamin Bonzi | Ilmainen Ranskan avoimet live stream

Emil Ruusuvuori Alejandro Davidovich Fokina live stream grand slam atp tennis roland garros ranskan avoimet

Ranskan avoimet tarjoaa avauskierroksella ottelun Emil Ruusuvuori – Benjamin Bonzi. Matsiin on saatavilla ilmainen live stream!

Emil Ruusuvuori – Benjamin Bonzi | Ranskan avoimet: Live Stream

Unibet näyttää kaikki Roland Garros -ottelut maksutta!

Sinulla tulee ainoastaan olla 1€ positiivista saldoa pelitililläsi, ja koko live stream -kattaus on sen jälkeen katsottavissa. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Mainos alkaa

Ruusuvuoren ja Bonzin väliseen otteluun ennakkosuosikkina lähtee 21-vuotias suomalainen. Hän löytyy maailmanlistan 92. sijalta, kun taas karsintojen kautta mukaan turnaukseen selvinnyt Bonzi miehittää sijaa 225.

Suomalaisen viimeisin ottelu löytyy reilun parin viikon takaa Kitzbühelin ATP-turnauksesta, jossa Ruusuvuori hävisi avauskierroksella sveitsiläiselle Marc-Andrea Hueslerille. Tämän jälkeen Suomen ykköspeluri päätti jättää Rooman ATP-turnauksen väliin keskittyäkseen täysin nyt alkavaan kisaan.

Miten pitkälle eväät riittävät uran toisessa Grand Slam -turnauksessa? Tähän kysymykseen alamme saamaan vastauksia, kun pelit Ranskan avoimissa pääsevät sunnuntaina vauhtiin!