Emil Ruusuvuori – Aslan Karatsev 23.9.2021 – tässä live stream!

Emil Ruusuvuori Dmitry Popko Karen Khachanov ilya ivashka Aslan Karatsev Indian Wells live stream ATP tennis

Emil Ruusuvuori saa Nur Sultanin ATP-kisan toisella kierroksella kovan vastuksen, kun verkon toiselle puolelle asettuu Aslan Karatsev. Tässä maksuton live stream otteluun!

Emil Ruusuvuori – Aslan Karatsev: Live stream ATP Nur-Sultan

Ruusuvuoren (ATP-84) turnaus Kazakstanissa alkoi todella helpoissa merkeissä, sillä avauskierroksen matsia Benjamin Bonzia vastaan ehdittiin pelaamaan vain toisen erän alkuun saakka, kunnes ranskalaispeluri joutui luovuttamaan. Avauserä oli päättynyt 6-2, ja yhteensä koko hommaan kului vain puolisen tuntia.

Toisella kierroksella vastaan asettuu Aslan Karatsev, joka löytyy maailmanlistan sijalta 25. Hän on myös kisan ykkössijoitettu, joten venäläinen sai vapaalipun toiselle kierrokselle.

Ruusuvuori ja Karatsev eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan, mutta tässä ottelussa vastus on sitä luokkaa, että suomalainen saa varmasti esittää parasta peliään mieliäkseen jatkoon.

Nur-Sultanin ATP-turnauksen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!