Emil Ruusuvuori ja Andrey Rublev iskevät yhteen Dubain ATP-kisassa

emil ruusuvuori Jannik Sinner Mikael Ymer alexander zverev Carlos Alcaraz Miami andrey rublev jordan thompson matthew ebdenyoshihito nishioka marseille viktor troicki live stream atp nur sultan

Emil Ruusuvuori – Andrey Rublev kuuluu Dubain ATP-turnauksen tiistain ohjelmaan. Tässä maksuton live stream matsiin!

Emil Ruusuvuori – Andrey Rublev: Live stream ATP Dubai

Suomen tennisykkönen Emil Ruusuvuori (ATP-87) selvitti karsintojen myötä tiensä Dubain turnauksen pääsarjaan, ja uran toinen ATP-500-tason kisa alkoi maanantaina komeasti, kun Australian Jordan Thompson kaatui suoraan erin 2-0.

Ruusuvuori ja Rublev eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan. Se on aivan varmaa, että suomalaispelurin vastus tulee olemaan järisyttävän kova, sillä onhan venäläinen eittämättä maailman kärkikastiin luettavia pelaajia. Onkin äärimmäisen mielenkiintoista nähdä, miten sinivalkoinen tennisässä pärjää maailmanlistan kasin kyydissä. Olisiko jopa yllätystä luvassa?

Mainos alkaa

Matsi alkaa alustavan aikataulun mukaan tiistaina 16. maaliskuuta noin kello 14:00.

Dubain ATP-turnauksen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Tennis live stream kattaa myös suurimmat turnaukset, eli ATP Masters -kisat ja Grand Slamit. Voit siis katsoa suorana lähetyksenä, kun Ruusuvuori haastaa Djokovicin, Federerin, Nadalin, Zverevin ja kaikki muut maailman huippupelaajat.