Emil Ruusuvuori – Aljaz Bedene näkyy ilmaiseksi – tässä ilmainen live stream

Emil Ruusuvuori Thiago Monteiro live stream cincinnati

Emil Ruusuvuori on ensimmäistä kertaa mukana Grand Slam -turnauksessa, kun suomalainen pääsi suoraan mukaan US Openin pääsarjaan. Tässä live stream avausotteluun.

Emil Ruusuvuori – Aljaz Bedene ilmainen live stream

Aljaz Bedene on maailmanlistalla sijalla 61, kun taas Ruusuvuoren sijoitus on tällä hetkellä 100. Slovenialainen lähteekin hienoisena suosikkina otteluun, mutta Ruusuvuori osoitti Cincinnatin ATP-turnauksessa, että nuorukainen on hurjassa iskussa ja kovemmatkin kaverit kaatuvat. Vasta maailmanlistalla 8. sijalla oleva Matteo Berrettini tiputti suomalaisen ja tuokin kamppailu päättyi todella jännittävien vaiheiden jälkeen 2-1.

Bedene saa etua siitä, että miehelle Grand Slam -turnaukset ovat tuttuja, joten myös paras viidestä -ottelujen luonne on selvillä. Sen sijaan Ruusuvuori ei montaa paras viidestä -ottelua ole pelannut, joten kyseessä on melko uusi tuttavuus suomalaiselle. Ruusuvuoren fysiikka on kuitenkin sillä tasolla, että hän taatusti jaksaa painaa kentällä vaikka kaikki viisi erää.

Unibet lähettää kamppailun suorana lähetyksenä ilmaisen live stream -palvelun kautta. Sinulla tarvitsee olla vain aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa. Saat tilin auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

Mainos alkaa

LIVE STREAM AUKI!

Alta pääset ihailemaan Ruusuvuoren uskomatonta comebackia Cincinnatissa Sebastian Kordaa vastaan.

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!