Emil Ruusuvuori kohtaa Alexander Zverevin Miamissa

Joao Sousa Patrik Niklas-Salminen Helsinki Challenger Tali Emil Ruusuvuori Prajnesh Gunnes Mackenzie McDonald Mikael Ymer Båstad Norbert Gombos Roberto Carballes Baena ilya ivashka soonwoo kwon Jannik Sinner Mikael Ymer alexander zverev Carlos Alcaraz Miami andrey rublev jordan thompson matthew ebdenyoshihito nishioka marseille viktor troicki live stream atp nur sultan

Emil Ruusuvuori – Alexander Zverev kuuluu Miamin ATP-turnauksen ohjelmaan perjantaina. Tässä maksuton live stream otteluun!

Emil Ruusuvuori – Alexander Zverev: Live stream ATP Miami

Suomen ykköstennistaituri Emil Ruusuvuori eteni tiistaina Miamin ATP-kisan toiselle kierrokselle kaadettuaan niukassa ottelussa nuoren superlupauksen, vasta 17-vuotiaan Espanjan Carlos Alcarazin erin 2-1.

Miamin turnaus on Masters-tason kisa, eli mukana on kaikki parhaat kynnelle kykenevät pelurit. Toisella kierroksella suomalaispeluri kohtaakin Alexander Zverevin, joka on maailmanlistan 7. sijalla.

Ruusuvuori ja Zverev eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan, mutta se on varmaa, ettei ATP-rankingin 83. sijoitetulla pelaajalla ole tässä matsissa kuin voitettavaa.

Ottelu pelataan perjantaina 26. maaliskuuta. Tarkempi alkamisaika vahvistuu myöhemmin.

Miamin ATP-turnauksen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Tennis live stream kattaa myös suurimmat turnaukset, eli ATP Masters -kisat ja Grand Slamit. Voit siis katsoa suorana lähetyksenä, kun Ruusuvuori haastaa Djokovicin, Federerin, Nadalin, Zverevin ja kaikki muut maailman huippupelaajat.