Pelicans nappasi kovan maalivahdin – Emil Larmi palaa Lahteen

Pelicans Tappara Emil Larmi - pallomeri.net

Pelicans vahvisti maalivahtiosastoaan kovalla kaappauksella, kun se ilmoitti tehneensä sopimuksen Emil Larmin kanssa.

HPK:n mestariksi kaudella 2018-2019 torjunut Larmi on viime vuodet viettänyt Pittsburgh Penguinsin organisaatiossa. Pohjois-Amerikassa läpimurto jäi tekemättä, joten nyt edessä on paluu Suomeen. Tällä kertaa osoitteeksi valikoitui Pelicans, joka on maalivahdille tuttu organisaatio junnuvuosilta.

– Mahtava asia, että saadaan lahtelainen maalivahti takaisin kotiin ja puhutaan Suomen mittakaavassa Liigan kärkinimistä. Hän on todistanut tasonsa ja voittanut Suomen mestaruuden pelaavana maalivahtina. Hän on loistava persoona ja loistava urheilija, jolla on mielessään jatkuva paremmaksi tuleminen ja kehittyminen. Tuon tasoinen urheilija, kun saadaan joukkueeseen, niin hän toimii suunnannäyttäjänä kaikille muille. Ollaan niin innoissamme, kun voi olla siitä, että mies palaa Lahteen, päävalmentaja Tommi Niemelä kommentoi tiedotteessa.

Mainos alkaa:

Larmi ei ole koskaan pelannut Pelicansin edustusjoukkueessa, joten siinä mielessä edessä on debyytti. Liiga on kuitenkin tuttu sarja, sillä HPK-paidassa pelejä kertyi tilille yhteensä 140 kappaletta.


Pelaajat:
Joukkueet: