Uskomaton pelastus maaliviivalta – Emil Larmi kauhaisi aivan älyttömän torjunnan SHL:n finaaleissa

Emil Larmi Växjö

Växjö Lakersin maalivahti Emil Larmi nousi huikealla tavalla esiin SHL:n toisessa finaaliottelussa tekemällä upean maaliviivapelastuksen.

SHL:n runkosarjan voittanut Växjö Lakers johtaa maanantai-illan jälkeen Skellefteåta vastaan käymäänsä finaalisarjaa voitoin 2-0 vietyään sarjan toisen ottelun nimiinsä maalein 1-0.

Kuten tuloksesta voi jo päätellä, oli Växjön suomalaisveskari Emil Larmi nollapelillään yksi illan ehdottomista hahmoista. Larmin tähtihetki osui ensimmäisen erän lopulla, kun hän pelasti jo täysin toivottomalta näyttäneen tilanteen.

Mainos alkaa:

Skellefteå sai pelattua takatolpan puolelle loistavan tekopaikan, eikä Larmilla vaikuttanut olevan mitään mahdollisuutta ehtiä siihen, sillä hän oli toisella tolpalla ja vastustajan pelaaja oli kaatumassa päälle.

Larmi sukelsi kuitenkin kiekon perään ja taisteli loppuun saakka. Larmi lopulta ehti kuin ehtikin juuri ja juuri kiekon tielle kauhaisten sen räpyläänsä maaliviivalta. Tilannetta tarkasteltiin videolta ja tuomaristokin oli sen jälkeen vakuuttunut, että Larmi todella ehti kuin ehtikin tekemään upean pelastuksen.

Emil Larmi venyy mielettömään maaliviivapelastukseen SHL:n toisessa finaalipelissä:

https://twitter.com/swehockeygifs/status/1648024055063126018

Katso myös: Antti Raanta toheloi kiekon nolosti omaan rysään – vastustajan epäonnistunut kuti hämäsi pahasti


Pelaajat:
Joukkueet: