Emil Larmi poltti päreensä ja otti erikoisen jäähyn – nappasi Skellefteå-pelurin vapaaottelukuristukseen

Emil Larmi Växjö

Emil Larmi torjui Skellefteån kumoon ja otti illan päätteeksi vielä erikoisen jäähyn hapettamalla vastustajan pelaajaa maalillaan.

Växjö kaatoi Skellefteån SHL:n lauantain kierroksen huippuottelussa maalein 2-0, eikä vähiten nollapelin pelanneen maalivahti Emil Larmin ansiosta. Torjuntojen lisäksi Larmi esitteli myös kuumaveristä puoltaan, kun hän aivan ottelun loppuhetkillä sai hieman erikoisemman rangaistuksen.

Larmi poltti päreensä, kun maalille rynninyt Skellefteån Pär Lindholm rysähti hänen syliinsä. Normaalisti kiekkomaalivahdit ovat historian saatossa vastaavissa tilanteissa käyttäneet kilpeään palautteen antamiseen, mutta Larmi löysikin tilanteessa sisäisen vapaaottelijansa ja nappasi Lindholmin napakkaan kuristusotteeseen.

Mainos alkaa:

Koska Larmilla oli maalivahdin hanskat käsissään, ei hän tietenkään saanut hapetusotettaan kunnolla lukittua, mutta Lindholmilla oli täysi työ rimpuilla vapaaksi Larmin pihdeistä. Sen verran napakan otteen Larmi otti, että Lindholm menetti tilanteessa kypäränsä ja tästä hyvästä Larmi sai myös kahden minuutin rangaistuksen, kuinkas muuten, kiinnipitämisestä.

Larmilla oli toki sinänsä varaa ottaa jäähy, koska peliä oli tapahtumahetkellä jäljellä enää kaksi sekuntia.

Emil Larmi nappaa kuristusotteen Skellefteån Pär Lindholmista:

Katso myös: Todella hämmentävä tilanne Suomi-sarjassa – tuomari kuuli vihellyksiä ja heitti koko yleisön pihalle


Pelaajat:
Joukkueet: