Emil Larmilta ja CCM:ltä upea ele – lahjoittivat pikkujunnuille maalivahdin varustesettejä

Pelicans Tappara Emil Larmi - pallomeri.net

Emil Larmi ja varustevalmistaja CCM löivät hynttyyt yhteen, minkä tuloksena hämeenlinnalaiset kiekkojunnut saivat mahtavan yllätyksen.

Pittsburgh Penguinsista HPK:ssa lainalla oleva Larmi toimi viime kaudella Hämeen sanomien kolumnistina ja veskari päätti nyt laittaa kirjoituksista saamansa palkkion niin sanotusti “palamaan”.

Mihinkään turhuuksiin tätä rahaa ei kuitenkaan käytetty, sillä Larmi päätti ostaa HPK:n Säästöpankki-liigaa pelaaville 5-6-vuotiaille junnuille kahdet maalivahdin varusteet päästä varpaisiin.

Mainos alkaa:

CCM luki hienosti peliä ja päätti tuoda oman kortensa kekoon tuplaamalla Larmin lahjoituksen.

– Kun ensimmäisen kerran aloimme miettiä Hämeen Sanomien kolumnihommia, nopeasti tuli ajatus, että palkkion haluaisi johonkin hyvään laittaa, Larmi kertoi samaisen lehden haastattelussa.

– Se palkkio, mitä saatiin oli hyvä, mutta että saimme näin hyvän setin kasaan, niin iso kiitos myös CCM:lle, joka lähti mukaan sekuntiakaan miettimättä.

Maalivahdin varusteet maksavat maltaita

Lahjoituksen kohde oli ennalta mietitty, sillä maalivahtina Larmi tietää, ettei kyseinen pelipaikka ole kiekkojunnujen vanhemmille se halvin rahoituksen kohde.

– Maalivahdit ovat itselleni tietysti se oma rakkaus ja tiedän hyvin, ettei se ole se edullisin paikka pelata. Varmasti niitä joilla siihen ei välttämättä ole varaa ja jotkut saattavat joutua valitsemaan toisen pelipaikan tai jopa lajin sen vuoksi, Larmi sanoi.

HPK:n junioripäällikkö Janne Juppo oli otettu HPK-juniorijääkiekon puolesta Larmin koskettavasta eleestä.

– Tämä oli aivan mielettömän hieno asia. Se kuvastaa kyllä, että pelaajalla on iso HPK-sydän rinnassa, Juppo sanoi HäSalle.

Lisää asiasta voit lukea Hämeen sanomien artikkelista


Pelaajat:
Joukkueet: