HäSa: Emil Larmi avaa suurta päätöstään – jakaa harvinaisen painavat kiitokset Juha Lehtolalle

Pelicans Tappara Emil Larmi - pallomeri.net

Viime kaudella HPK:n mestaruuteen johdattanut Emil Larmi teki kesällä ensiksi sopimuksen Tapparaan, mutta tie kävi lopulta NHL-sopimuksen myötä Pittsburgh Penguinsiin.

Emil Larmi avasi uransa suurinta päätöstä Hämeen Sanomien avoimessa haastattelussa, jossa maalivahti kertaa vielä hetkeä, kun sopimustarjous NHL:ään oli totta.

– Kun kuulin sopimustarjouksista, soitin ensin vanhemmilleni. Seuraavaksi soitin HPK:n maalivahtivalmentaja Juha Lehtolalle. Tiesin, että hän osaisi neuvoa ja pohtia mikä minulle olisi parhaaksi kuten niin monta kertaa aikaisemmin, Larmi toteaa Hämeen Sanomien jutussa.

Mainos alkaa:

Lehtola toimi Larmin valmentajana koko HPK-uran ajan, kun 23-vuotiaasta veskarista kasvoi ylivoimaisesti yksi Liigan parhaimmista maalivahdeista.

– Paljon Lehtolasta kertoo, että siinä hän valvoi kanssani suuren osan yöunistaan uhraten ja miettien mikä on parasta tulevaisuuteni kanssa. Ja kaikki tämä vielä tilanteessa, jossa oma työsuhteeni HPK:n kanssa oli jo päättynyt. Itse asiassa ainoa voimassa oleva sopimukseni tässä vaiheessa oli kilpailevaan seuraan – Tapparaan, Larmi kiittelee Hämeen Sanomille.

Larmi jakaakin HäSan jutussa harvinaisen hienolla tavalla kiitokset Lehtolalle, joka on kiistatta ollut suuressa osassa, kun suomalaisveskari on ponnistanut Mestiksestä NHL:n kirkkaisiin valoihin.

– Juha Lehtolan vaikutusta omaan uraani on aivan mahdotonta sivuuttaa. Se intohimo, joka hänestä on päivittäin paistanut, on ollut jotain sanoinkuvaamattoman hienoa, Larmi toteaa.

Hämeen Sanomien jutun lopussa Larmi lähettääkin vielä terveiset entisen maalivahtivalmentajansa suuntaan.

– Vaikka Lehtola ei ole enää maalivahtivalmentajani, ystäväni hän on.

– Jos jotakin hänelle haluan sanoa, kaikki tiivistyy yhteen sanaan: Kiitos.

Tämän tyylikkäämpiä kiitoksia ei juurikaan voi jakaa!

Tästä Hämeen Sanomien juttuun! (Maksumuurin takana)


Pelaajat: