EM-kisojen pudotuspelit käynnistyvät – veikkaa tulokset ja voita 1000 €

jalkapallon EM-kisojen EM-kisoissa
Kuva: Getty Images

EM-kisojen pudotuspelit käynnistyvät lauantaina, kun neljännesvälierät pyörähtävät vauhtiin. Tarjolla on aivan huikaiseva kattaus!

Mukana on 16 parasta joukkuetta, joiden määrä puolittuu nyt aina kierros toisensa perään, kunnes jäljellä on enää kaksi joukkuetta. Toinen puoli kaaviosta muodostui äärimmäisen kovaksi, sillä lohkovaihe tarjosi runsaasti yllätyksiä, jotka tekivät se, että lähes kaikki ennakkosuosikit kohtaavat jo varhaisessa vaiheessa. Samalla puolella kaaviota ovat muun muassa Ranska, Espanja, Portugali ja Saksa. Näin ollen näistä vain yksi voi olla finaalissa.

Ranskan osalta kaavio muodostui armottomaksi, sillä heti kärkeen vastustajaksi tulee Belgia. Tämän jälkeen todennäköinen vastustaja olisi Portugali ja sitten puolestaan Espanja tai Saksa.

Mainos alkaa:

Sen sijaan Englanti löytyy kaavion toiselta puolelta, joten maa saa huiman mahdollisuuden mennä finaaliin asti. Yksi musta hevonen kaavion helpommalta puolelta voisi olla Itävalta, joka pelasi upean lohkovaiheen. Maalla ei ole suurimpia tähtiä edes mukana, mutta pelisysteemi on kaikkien tiedossa ja se on äärimmäisen raastava vastustajan kannalta.

Se on varmaa, että pudotuspelit eivät jätä ketään kylmäksi.

Pudotuspeleihin on tarjolla veikkauskisa, jonka voittaja lunastaa itselleen huikean 1000 € palkintopotin. Lue lisätiedot täältä!