EM-kisavihjeet: Turkki – Portugali | 22.6. klo 19:00

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

EM-kisavihjeet tulevat lauantaina pelattavasta Turkki-Portugali-ottelusta, jossa taistellaan lohkovoitosta. Tässä pelivalinta otteluun!

Turkki – Portugali

Molemmat maat aloittivat EM-kisat voitolla, kun Turkki kaatoi Georgian numeroin 3-1 ja Portugali puolestaan Tshekin lukemin 2-1. Tämä tarkoittaa sitä, että tämän ottelun voittaja on jo lähes tulkoon varmasti lohkovoittaja. Lohkon voitto tulisi varmasti kummallekin tarpeeseen, koska se auttaisi todennäköisesti välttämään Ranskan kohtaamisen pudotuspelien avauskierroksella.

Portugali on selvä suosikki otteluun, sillä onhan materiaali pari luokkaa Turkkia kovempi. Varsinkin hyökkäys on niin leveä ja monipuolinen, että on vaikea nähdä syitä, miten Turkki pystyisi pysäyttämään tuon terävän kärjen. Portugali pystyy varmasti parantamaan peliään avausottelusta, joka oli ajoittain tahmeaa tekemistä.

Mainos alkaa:

Lähdetäänkin hakemaan lapulle Portugalin voittoa, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 1.66.