EM-kisavihjeet: Tanska – Englanti | 20.6. klo 19:00

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

EM-kisavihjeet tulevat torstai-illan koitokseen, jossa Tanska saa vastaansa Englannin. Tässä pelivalinta perusteluineen.

Tanska – Englanti

Englannin avausottelu jätti todella paljon parannettavaa, joten Tanska-ottelua seurataan varmasti todella isolla mielenkiinnolla, koska toiseen tahmeaan peliin ei ole varaa. Tanskan osalta EM-turnaus käynnistyi 1-1-tasapelillä Sloveniaa vastaan. Näin ollen myös Tanskan riveissä varmasti vaaditaan parempaa.

Englanti on materiaalinsa puolesta kovempi nippu, mutta nyt se potentiaali pitää saada irti. Tanska varmasti vastustajana sytyttää englantilaiset, joilla on valtava näytönhalu avausottelun jälkeen. Phil Foden ja kumppanit eivät toista ohipeliä putkeen pelaa.

Mainos alkaa:

Luotetaan siihen, että nyt varsinkin se hyökkäyspeli aukeaa aivan eri tavalla, joten Englanti tulee nappaamaan voiton. Esimerkiksi Coolbetilla Englannin voitosta saa kertoimeksi 1.72, joka kelpaa lapulle.