EM-kisavihjeet: Sveitsi – Saksa | 23.6. klo 22:00

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

EM-kisavihjeet tulevat sunnuntai-illan kohtaamisesta, jossa Sveitsi saa vastaansa turnausisäntä Saksan. Panoksena on lohkovoitto.

Tarjolla on kaksi matkapakettia EM-finaaliin. Lue lisätiedot, miten voit voittaa.

Sveitsi – Saksa

Saksan jatkopaikka pudotuspeleihin on jo varma, mutta maa tavoittelee vielä lohkovoittoa. Saksa on pelannut toistaiseksi turnauksessa vakuuttavalla tavalla, mutta nyt haaste on toistaiseksi kovin. Sveitsi on myös vahvasti menossa jatkopeleihin, mutta se haluaa varmasti voittaa lohkon, joka takaisi hieman helpomman startin pudotuspeleihin.

Mainos alkaa:

Sveitsi voitti avauspelissä Unkarin selvästi 3-1. Skotlantia vastaan maa jäi kuitenkin tasapeliin, mutta neljä pistettä kahden pelin jälkeen tarkoittaa kuitenkin lähes varmasti paikkaa pudotuspeleihin.

Saksa saattaa hyvin lepuuttaa osaa pelaajista välttääkseen pelikieltoja tai turhia loukkaantumisia. Sveitsi varmasti lyö kaiken peliin, joten helpolla ei Saksan voitto tule irtoamaan, vaikka maa suosikki onkin.

Lähdetäänkin hakemaan lapulle molemmat joukkueet tekevät maalin -kohteen, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 1.78.