EM-kisavihjeet: Serbia – Englanti | 16.6. klo 22:00

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

EM-kisavihjeet tulevat sunnuntai-illan myöhäisottelusta, jossa Serbia saa vastaansa suurimman mestarisuosikin Englannin.

Kilpailussa jaossa kaksi matkaa EM-finaaliin Berliiniin. Lue lisää!

Serbia – Englanti

Englannilta odotetaan vain ja ainoastaan mestaruutta, sillä materiaalia on aivan julmeton kova. Varsinkin hyökkäys on täynnä maailmanluokan tähtiä, minkä lisäksi penkiltä löytyy leveyttä. Serbia ei ole lähellekään samantasoinen nippu, joten maalla tulee olemaan valtavia ongelmia varsinkin puolustuspäässä.

Mainos alkaa:

Serbialaispelaajat tunnetaan tempperamenttisina, joten tunne saattaa läikkyä yli, jos Englanti saa pelihuumorin pois pallollisena. Serbialla on kokoa ja maalintekovoimaa hyökkäyksessä, mutta sitten taso putoaa ja tuohon Englanti tulee taatusti iskemään.

Tasoero on vain liian kova, jotta Serbialla olisi mitään mahdollisuuksia yllätykseen. Esimerkiksi Coolbetilla saa Englannin yli 1,5 maalista kertoimeksi 1.67, joka kelpaa lapulle.