EM-kisavihjeet: Saksa – Tanska | 29.6. klo 22:00

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

EM-kisavihjeet tulevat lauantain neljännesvälieriin, jossa Saksa saa vastaansa Tanskan. Tässä pelivalinta perusteluineen.

Saksa – Tanska

Kisaisäntä Saksa joutuu kovaan paikkaan heti neljännesvälierissä, kun vastaan asettuu Tanska. Tietysti suosikista ei ole mitään epäselvyyttä, mutta Tanskalla on ehdottomasti omat saumansa yllättää. Saksan alkulohkovaihe sujui mallikkaasti viimeistä Sveitsi-peliä lukuunottamatta, missä maa oli ongelmissa. Lohkovoiton varmistanut tasoitusmaali syntyi vasta aivan lisäajan viimeisillä hetkillä. Tanska puolestaan pelasi kaikki kolme peliään tasan, mutta se toi kolmanneksi sijoittuneiden rankingista jatkopaikan.

Jos Saksa pystyy pelaamaan omalla tasollaan, niin sen pitäisi pystyä kotiyleisön valtavalla tuella etenemään jatkoon. Olisi aivan jäätävä katastrofi, mikäli turnausisäntä ei etenisi kahdeksan parhaan joukkoon.

Mainos alkaa:

Tasoero on jokaisella osa-alueella sen verran selvä, että Saksan voitto tuoksuu vahvasti ilmassa. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa tästä kertoimeksi 1.65, joka kelpaa lapulle.