EM-kisavihjeet: Saksa – Skotlanti | 14.6. klo 22:00

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

EM-kisavihjeet tulevat turnauksen ensimmäiseen otteluun, jossa kohtaavat Saksa ja Skotlanti. Tässä pelivihjeet otteluun.

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät – voita Fantasy-pelistä matka EM-finaaliin Berliiniin!

Saksa – Skotlanti

Saksan on edessä hieno ottelu, kun se marssii EM-kisojen isäntämaana Münchenissä kotiyleisön eteen. Saksa on jättimäinen suosikki taistoon, joten Skotlannilla on ainoastaan voitettavaa. Materiaalietu on isäntien puolella, kuten myös kotietu, mutta kestääkö henkinen kantti.

Mainos alkaa:

Turnauksen alku on taatusti Saksalle tärkeä, koska maajoukkue ei ole suorittanut odotetusti viime vuosien aikana. Skotlannilla peli on käytännössä Liverpoolin Andy Robertsonin ja Man Unitedin Scott McTominayn varassa. On vaikea nähdä, että se riittäisi Saksaa vastaan.

Kaikki merkit viittaavat vahvasti tässä ottelussa kotivoittoon, jonka kautta lähdetään myös rakentamaan valintaa vetokupongille. Haetaankin lapulle Saksa -1,5, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 1.85.