EM-kisavihjeet: Ranska – Puola | 25.6. klo 19:00

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

EM-kisavihjeet tulevat tiistain ensimmäisistä otteluista, jossa Ranska ja Puola iskevät yhteen. Tässä pelivalinta perusteluineen.

Voita matka jalkapallon EM-finaaliin – mahdollista vain tämän viikon ajan

Ranska – Puola

Ranska taistelee tiukasti lohkovoitosta yhdessä Hollannin kanssa. Ratkaisu voi tulla vasta maalierolla, joten nyt Puolaa vastaan pitää pystyä takomaan maaleja. Puolalla ei ole mitään pelattavaa enää, koska maa on jo pudonnut jatkosta pois, sillä se jää lohkon viimeiseksi.

Mainos alkaa:

Ranskalla on motivaation lisäksi puolellaan myös valtaisa etu materiaalin osalta, joten sekin lisää entisestään maiden välistä tasoeroa. Voi hyvin olla, että Kylian Mbappe palaa myös kokoonpanoon, mikä tuo lisää tulivoimaa hyökkäykseen.

Ei olisikaan suuri ihme, mikäli Ranska nappaisi voiton hieman isommallakin maalierolla, joten lähdetään kaivamaan sitä kautta kohdetta lapulle. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Ranskan -1,5 kertoimeksi 1.72, joka on tiistain pelivalinta.