EM-kisavihjeet: Portugali – Tshekki | 18.6. klo 22:00

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

EM-kisavihjeet tulevat tiistai-illan ottelusta, jossa Portugali saa vastaansa Tshekin. Tästä löydät pelivalinnan perusteluineen.

Kilpailussa jaossa kaksi matkaa EM-finaaliin Berliiniin. Lue lisää!

Portugali – Tshekki

Portugali kuuluu ennakolta turnauksen TOP5-maihin, joten odotukset ovat korkeat, kun maan turnaus käynnistyy tiistai-iltana Tshekkiä vastaan. Portugalilta löytyy aivan maailmanluokan pelaajia, kuten Bernardo Silva, Ruben Dias ja Bruno Fernandes. Tietysti myös Cristiano Ronaldo nähdään mukana turnauksessa.

Mainos alkaa:

Tshekki antaa materiaalinsa puolesta tasoitusta runsaaasti, mutta myös itse pelaamisen osalta, sillä onhan Portugali paremmin organisoitu. Tähän toki vaikuttaa se, että Portugalilla on myös paremmat yksilöt, joiden varaan on mukavampi rakentaa systeemiä.

Portugalin pitäisi melko hallitusti painella voittoon lohkon avauspelissä, joten siltä kantilta lähdetään myös rakentamaan valintaa tiistaille. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Portugalin voitosta kertoimeksi 1.53.