EM-kisavihjeet: Portugali – Ranska | 5.7. klo 22:00

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

EM-kisavihjeet tulevat perjantain toisesta puolivälierästä, jossa kohtaavat Portugali ja Ranska. Tässä pelivalinta perusteluineen!

Portugali – Ranska

Ranska on ollut pelottava tyly EM-kisoissa, sillä maa ei vaikuta esittävän mitään ihmeellistä, mutta juna etenee silti odotetusti jatkoon. Nyt haaste on toistaiseksi kovin, kun vastaan asettuu puolivälierässä Portugali. Todella huikeita yksilöitä Portugalilta löytyy, mutta nyt on myös joukkuepelin oltava kunnossa, jos Ranskan mielii kaataa.

Yksi kisojen puhuttavimmista pelaajista on ollut Cristiano Ronaldo, joka ei ole tehoja saanut irti ja varsinkin viime ottelussa vapaapotkut menivät aivan reisille. Tämä on jopa herättänyt keskustelua siitä, että pitäiskö Ronaldon aloittaa penkiltä ottelu. Todennäköisesti Saudi-Arabiassa pelaava Ronaldo kuitenkin aloittaa Ranskaa vastaan, joten nyt paikka on kovin myös supertähdelle.

Mainos alkaa:

Ranska on kollektiivin osalta Portugalia edellä ja se voi olla ratkaisu kovimmassa mahdollisessa paikassa. Varsinkin jos Ranska menee johtoon, niin se osaa jäädyttää ottelun hämmästyttävällä tavalla. Nämä kliiniset hetket kääntävät vaakakupin Ranskalle, jonka kautta lähdetään hakemaan valintaa kupongille.

Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Ranskan voitosta kertoimeksi 2.50, joten se kelpaa mainiosti lapulle.