EM-kisavihjeet: Kroatia – Italia | 24.6. klo 22:00

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

EM-kisavihjeet tulevat maanantai-illan huippukamppailusta, jossa Kroatia ja Italia iskevät yhteen. Tässä perustelut pelivalintaan.

Kroatia – Italia

Kroatian on pakko voittaa päätöspelissä Italia, jotta maa eteni pudotuspeleihin. Sen sijaan Italialle riittää tasapeli jatkopeleihin, joten ainakaan siellä suunnalla mitään riskejä ei oteta. Myöskään Kroatia ei voi lähteä aluksi ottamaan liiaksi riskejä, koska Italian johtomaali voisi olla kohtalokas maan turnauksen kannalta.

Italia on muutenkin tunnettu siitä, että se onnistuu hyydyttämään vastustajan hyökkäyspelin. Espanjaa vastaan tuo ei onnistunut, mutta Gianluigi Donnarumma oli loistavassa iskussa. Lopulta Espanjan voittomaali syntyikin oman pelaajan jalasta.

Mainos alkaa:

Nyt todennäköisesti Italia laittaa puolustuksensa kuntoon, jotta jatkopaikka irtoaisi. Näin ollen panokset huomioiden mitään maali-iloittelua tuskin nähdään. Lähdetäänkin hakemaan lapulle otteluun alle 2,5 maalia. Tästä on tarjolla esimerkiksi Coolbetilla kerroin 1.86.